ERHVERVSRENGØRING

Kontor, skurvogn eller byggeplads?

Vi er klar til at tage det tunge læs!

Book os nu

Vi tilbyder

Erhvervsrengøring

Når man driver et erhverv, er det vigtigt med rene og nydelige facader og faciliteter. Om det er store eller små lokaler, butik eller kontor, leverer ServiTeam kvalitetsrengøring til alle former for arbejdsmiljøer. I kan trygt overlade rengøringen til os, så I får bedre tid til at tage jer af jeres erhverv.

Trappevask

Vi tilbyder en grundig og detaljeret trappevask af din opgang. Trapper i ejendomme er typisk særligt beskidte, og vi tilbyder derfor en jævnlig trappevask af din ejendom, så den fremgår renlig for beboere og gæster. Den jævnlige vask kan selvfølgelig kombineres med andre rengøringsydelser.

Flytterengøring

Er du en udlejer, som har haft en tidligere lejer, der har efterladt sit lejemål i uacceptabel tilstand?
Hos ServiTeam hjælper vi dig med at få lejemålet til at se ud nyt igen.

Håndværkerrengøring

Når en nybygget bolig eller bygning står færdig, kan det være nødvendigt med en sidste og dybdegående rengøring, så bygningen står knivskarpt og faktisk ser ny ud. Under konstruktionen kan det også være nødvendigt med rengøring, så håndværkerne har rene lokaler at være i. Uanset hvor langt I er i bygningsprocessen, er ServiTeam specialister i professionel håndværkerrengøring.

Byggepladsservice

Det er vigtigt at en byggeplads er ren og fri for byggeaffald, så håndværkerne nemt kan komme til at udføre deres arbejde i et optimalt arbejdsmiljø. Desuden giver en ren byggeplads et bedre indtryk til kommende kunder, der måtte dukke op. Hos ServiTeam hjælper vi dig med at sikre, at byggepladsen er ren og imødekommende.

Skurvogne

Når håndværkere har brug for en pause fra deres arbejde på byggepladsen, er det kun retfærdigt, at de har en ren skurvogn at opholde sig i. Det gør både pausen mere behagelig for håndværkerne, og gør samtidig deres arbejde mere effektivt, da de bedre kan blive udhvilet i pausen.
Derfor er det også nødvendigt med et professionelt rengøringsfirma, til at sikre sig, at skurvogne er så rene som muligt.

Vinduespudsning

Er jeres vinduer blevet for fedtede og snavsede, og har de brug for en opfriskning og polering for at se nye og pæne ud? ServiTeam klarer det, og får jeres vinduer til at skinne klart. Vi giver garanti for stribefri vinduer, og polering i alle højder.

Specialrengøring

Nogle overflader og redskaber kræver rengøring, der adskiller sig fra normen og er mere dybdegående end almindeligt.
Ved at benytte ServiTeam, kan du sikre dig, at denne specielle form for rengøring bliver gjort grundigt og fyldestgørende,
næsten uanset hvad det er, som skal rengøres.

Afspritning og desinficering

Vi stiller særlige krav til rengøringen, når arbejdspladserne skal forebygge smitte mod coronavirus. ServiTeam tilbyder top professionelle løsninger, og vi har stor fokus på desinfektion og hygiejne.
Hyppig og grundig rengøring spiller en afgørende rolle i bekæmpelse af coronavirus. Vi bruger kun godkendte desinfektionsmidler, og overholder de forholdsregler, som bliver stillet.

Lyder det for godt til at være sandt?

Bestil din rengøring i dag!

Bliv ringet op med et uforpligtende tilbud

Eller kontakt os her

Adresse
Vesterbrogade 3B, 7100 Vejle

Alle rettigheder forbeholdes © Serviteam - CVR 39303205